Uusi vuosi ja uudet kujeet. Aloitin tänään tämän blogikokeilun ja saas nähdä miten tämä tästä kehittyy. Tarkoitus olisi tärkeitä ja myös vähemmän tärkeitä asioita kirjoitella ylös koska oma muisti alkaa olla aika huono.

Vuosi on alkanut ihan entiseen tapaan, poikkeuksena tosin se että minusta tulee mummo maaliskuussa ja olen aivan täpinöissäni siitä asiasta. On tullut hommattua vauvalle jo muutama body ja potkupuku, unilelu sekä lampaantalja vaunuihin lämmikkeksi. Laitoin myös rahaa  tilille vauvan sänkyä varten.

Korvat on vinkuneet jo jonkin aikaa ja fysioterapia on edennyt puoleen väliin.Apua on ollut siitä, toivottavasti vinkuminen katoaa kokonaan.

Ostettiiin uusi tuoli olkkariin ja olenkin käyttänyt siä ahkerasti, on nimittäin niskoille paljon parempi olla istuma-asennossa kuin pitkällään sängyssä (se on ollut paha tapa).

Koiratkin on ottaneet tuolin omakseen, varsinkin nuppu tykkää bongailla lintuja tuolista käsin.

Nupusta sen verran että ensimmäiset juoksutkin alkoi pari viikkoa sitten. Housut ei kestäneet jalassa ja lakanat sotkeutui sitten verilänteistä eikä tietenkään pesussa puhdistuneet.Koulutus on käynnissä ja nuppu osaa istua käskystä, tulla luokse (silloin kun huvittaa) sekä makupalan ottaminen lattialta vasta luvan saatuaan. Tassuan antoa aloimme opetella eilen, saas nähdä oppiiko sen kun ei vielä ainakaan tunnu ymmärävän käskyä.